Предстояща премиера на “Дивото зове” на 21 февруари

Базиран на легендарния роман на Джек Лондон, „Дивото зове“ е едно несравнимо кино изживяване. На голям екран оживява историята на Бък, сърцато куче, чийто спокоен живот се преобръща, когато е откъснат от дома си в Калифорния и отведен в дивите земи на Юкон по време на златната треска. Бък ще се отправи на невероятно пътешествие, което ще му помогне да открие истинското си място в света и да стане свой собствен господар.

Използвани са най-новите визуални ефекти и технологии, за да бъдат пресъздадени животните напълно фото-реалистично и като напълно емоционално автентични образи. Харисън Форд, един от най-любимите и популярни актьори, е в главната роля на Джон Торнтън, чиято среща с кучето Бък ще се окаже съдбовна. Участват също и Дан Стивънс („Имението Даунтън“), Карън Гилън („Пазители на галактиката“, „Джуманджи“) и Брадли Уитфорд („Бягай“). Крис Сандърс („Как да си дресираш дракон“) режисира по сценарий на Майкъл Грийн („Убийство в Ориент Експрес“).

Операторската работа е поверена на двукратния носител на Оскар® Януш Камински („Списъкът на Шиндлер“, „Спасяването на редник Райън“).

 

Оригинално заглавие: THE CALL OF THE WILD

Времетраене: 100 мин

Продуценти:   Ъруин Стоф, Джеймс Манголд

Сценарий:     Майкъл Грийн, базиран на романа на Джек Лондон

Режисьор:     Крис Сандърс

Оператор:    Януш Камински

Музика:         Джон Пауъл

В ролите:       Харисън Форд, Дан Стивънс, Карън Гилън, Брадли Уитфорд, Омар Сай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *