Къде да пътува зодия Риби през 2020та?

Какво да предприемете: Насладете се на романтично пътешествие.

Накъде да се отправите: Изберете отдалечен остров.

Всеки представител, роден под знака на Риби, ще ви каже, че доста често в ежедневието си те са изложени на постоянно препускащи мисли, творчески ентусиазъм и стрес.  Ето защо ако през 2020-та предприемете пътуване  до уединен остров, където можете да намерите малко спокойствие, е не само препоръчително, но и крайно необходимо.  Резервирайте си пътуване с някоя местна компания, която ще ви предложи яхта или лодка и разгледайте островите в околността. Опитайте нещо ново например: гмуркане, плуване с костенурки или морски лъвове.

Риби, у вас  може да нахлуе рязко  чувството, че никога  повече не искате да напускате тези острови или кристално чистите води на океана.

Цветът на зодия Риби е синьото във всички разновидности. От класическото синьо до синьо-зелени нюанси.

Какво ОЩЕ очаква зодия Риби през 2020-та година?

Ето и областите, в които ще усетите експанзия и израстване:

©Приятели

©Надежди и мечти

©Социален кръг

©Духовност

©Почивка

©Емоционално и психично здраве

Мили Риби,  до края на 2020 г. връзките ви с другите и социалният ви кръг ще се разширяват поетапно. Вероятно е това влияние да сте го усетили вече, тъй като то стартира още през декември 2019г. Наслаждавайте се с пълна сила, защото този приятен транзит се случва рядко, на всеки  12 години и трае  приблизително 12 месеца.

Това е период, който ще ви даде чувство на повече увереност, оптимизъм вяра  в бъдещето, както и самочувствие в способността ви да  правите планове, които ще ви позволят да осъществите някои от най-съкровените си надежди и мечти.

Блажено време, в което сте  сте изпълнени с идеи за бъдещето. Сега е моментът да посеете  семето,  така да се каже, с цел да започнете проекти, които ще дадат ползи в бъдеще. Въпреки, че това може да бъде вълнуващо и да се чувтсвате на гребена на вълната,  опитайте се да не поемате повече, отколкото можете да се справите. Визията ви е доста оптимистична и може да надцените някои ситуации. Грижете се за себе си!

Цвети Каменова

Be a Star Forever е компания с иновативен подход и различна визия за бъдещето. Визия, в която всеки човек на нашата Планета намира смисъла на живота си и развива пълния си потенциал. Визия, в която всеки човек осъзнава възможностите си и вярва, че може много повече. Чрез специфичен анализ на вашите силни и слаби черти, повтарящи се негативни модели и ограничаващи вярвания и посредством техники за прогоностика, ще изготвим задълбочена и персонална програма за работа, чрез която да подобрим значително качеството ви на живот, както в професионален, така и в личен план. Бъдете смели и решителни да опознаете кои сте и да достигнете до върховете на собствените си звезди.

Автор: Цветелина Каменова

За контакти и информация относно хороскопи: www.beastarforever.com

One thought on “Къде да пътува зодия Риби през 2020та?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *