Нареждат най-търсената Мисис България до световния моден елит

Постигнах всичко сама, признава дни преди дебюта си в  Milano Fashion Week  Марина Цветанова


Най-търсената за модни участия у нас и по света носителка на титлата Мисис България 2019 – Марина Цветанова, ще бъде сред специалните гости на най-престижното модно парти в Милано в рамките на Milano Fashion Week, съобщава ВИП Комюникейшън.
 Красавицата лети за Милано в четвъртък, а от събота до понеделник ще дефилира с най-престижните марки на подиума на най-големия моден форум. Елитното парти с ограничен достъп е в събота в популярен клуб в Милано, а на него са поканени само световноизвестни модни дизайнери и топмодели, участници в седмицата на модата. 
Марина ще направи свой дебют на международна сцена, а изненадващата покана за модната седмица дойде по време на традиционното за столицата ни модно събитие Sofia Green Fashion Days в края на месец ноември м.г.
Тогава един от модните директори на световния форум – 
Rosario Stagno, я харесва не само като модел, но и като автор на модна колекция.
Междувременно една от най-успешните носителки на титлата Мисис България получи покана за фотосесия за корицата на популярно българско списание. Освен с модните ангажименти, тя намира време и за благородни каузи, като от ноември до днес е подкрепила над 10 благотворителни инициативи. 
“Гордея съм, че съм посгигнала всичко сама! Без да разчитам на мъж, който да ми помага в работата”, споделя красавицата.
Преди да отлети за Милано, Марина Цветанова даде кратко интервю: 
 
– Марина, има ли специални изисквания за подготовката ти преди да се качиш на подиума в Милано?
– Изискванита за събитие от подобен ранг са много! Трябва да изглеждаш и да се чувстваш добре в кожата си и да успееш да го покажеш на подиумна, както разбира се и да отговарвш на критериите за ръст и мерки.
–  Мечтала ли си за такъв успех преди да спечелиш титлата Мисис България?  С какво тази корона помогна на кариерата ти за последните месеци?
– Честно казано да, мечтала съм, но не съм вярвала, че ще се случи толкова скорострелно. След конкурса кариерата ми, а и бизнесът ми с дамски дрехи, тръгнаха нагоре. Започнаха да ме канят по различни модни и лайфстайл събития, благотворителни балове, награди. В миналото са ме канили да участвам на много конкурси и винаги съм отказвала. Участвах в мисис България, защото смятам, че това е най-престижния конкурс за омъжени жени. И това определено се оказа правилен ход! В този ред на мисли искам да благодаря на организаторката му г-жа Меги Савова, както и на цялото жури, че повярваха в мен и ми гласуваха доверие.
 
– Казваш, че всичко постигаш сама? А каква е цената?
– Цената е много труд, безсънни нощи и перфектна организация на деня. Когато гледаш малко дете, развиваш самостоятелен бизнес и от теб се очаква толкова много, определено няма как да бъде лесно. Но пък си струва.
 
-Какви са следващите , които те очакват?
– Съвсем скоро ми предстои да заснема няколко фотосесии, една от които ще бъде за корица на списание. Също така ще бъда лице на благотворителна кампания, но на тозо етап не искам да разкривам подробности.

– Освен плюсове, титлата може би носи и минуси – какви са те?
– Тази титла носи със себе си редица отговорности и нямам право на грешки. Да оцелееш в модния свят в България е ужасно трудно. Често се подлива вода и срещаш двуличие във всякакви форми и измерения. Важното е, че плюсовете са в пъти повече от минусите 🙂

Снимки: Личен Архив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *