Какво да очакваме от настоящия период на Ретрограден Меркурий?

 

Когато планетата на интелекта и комуникациите – Меркурий е ретрограден, това означава, че за нас хората от геоцентрична гледна точка планетата изглежда, че  че се движи назад в орбитата си.

По Вселенски закон всички планети в Слънчевата система влизат  в ретроградна фаза в даден момент в опредлена закономерност. Меркурий е вътрешна планета, по-близо до слънцето и като „лична“ такава има много силно и пряко въздействие върху човешкото битие.

Меркурий управлява технологиите, комуникациите, търговията, речта, преговорите и пътуванията.  По време на своята ретро фаза, изброените по-горе области могат да преживеят обърквания, конфликти и недоразумения

Най-интензивно ще усетят в ежедневието си ретроградността на планетата на комуникацията всички водни знаци: Рак, Скорпион и Риби.

През посоченият период не поемайте големи ангажименти, не подписвайте нови договори, не сключвайте важни партньорства. Ако все пак е наложително, прочетете няколко пъти документа, включително и ситният текст, както и изпипвайте детайлите. Тези периоди имат и положително влияние, върху което е добре да се фокусираме и да не демонизираме и преувеличаваме ефекта на ретроградност. Използвайте момента за вглеждане навътре в себе си, опитайте се да изясните вътрешните си дълбоки мисли, направете преоценка на случилото се до момента в живота ви и се подгответе за растеж.

3 февруари: Меркурий навлиза в знака на  Риби

10 февруари: Започва да забавя своето движение

17 февруари: Меркурий навлиза в ретроградна фаза в 12 ° 53 ‘Риби

25 февруари: Меркурий прави съвпад със Слънцето (най-близо до Земята)

4 март: Меркурий  навлиза във Водолей

10 март: Меркурий става с директноо движение в 28 ° 13 ‘Водолей

16 март: Меркурий навлиза в Риби

23 март: Започва своето ускорено движение

11 април: Меркурий напуска знака на  Риби

 

ХОРОСКОП ЗА ВСИЧКИ ЗНАЦИ

 

ОВЕН

Добре е да отделите време за размисъл върху връзката ви и отношението ви към духваните ценности. Твърде вероятно е през изминалата 2019г. да сте преживели доста трудности по пътя на вашето личностно израстване. Използвайте енергията на периода за разширяване на социалният ви кръг и създаването на нови контакти.

Добре дошло за Вас ще бъде да  задълбочете връзките с приятели или колеги, тъй като те имат пряко отношение към бъдещи Ваши начинания.

 

ТЕЛЕЦ

Телци, през изминалата година е твърде вероятно да сте изпитвали затруднение в това да се разкъсвате между практичното и желанието си да се оставите на мечтите си.

Ще имате силата да постигнете много през следващите няколко години, така че е добре да се върнете към практическия си фокус през тази година – просто не очаквайте резултати веднага. По-скоро поддържайте връзки и контакти, които могат да послужат като основа за бъдещите ви успехи.

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаци, промените, които преживяхте по отношение на обществения си имидж и професионалните ви контакти миналата година не са случайни. Прекрасна идея е да надградите  постигнатите партньорства, особено тези, които касаят пътуванията в чужбина или контакти с чужди култури. Вероятността интересът ви да се засили и  това да стане  част от бъдещите ви занимания през следващите няколко години е голяма.

 

РАК

Миналата година по времена ретроградност на Меркурий  в Риби сте имали възможност да разширите представите ви за това кое е възможно и обозримо. Ако предприемете  действие да стъпите на следващото ниво на развитие с промяна в майндсета ви през тази година, ще можете да намерите нови начини за достъп до ресурсите на други хора. Намирането на ефективни начини за използване на тези нови ресурси ще ви държи заети през следващите няколко години.

 

ЛЪВ

Лъвове, ако позволите на себе си да се предадете и слеете с партньор Вселената ще ви отвори възможности на много нива. Дълбокото партньорство с един човек ще ви заведе към друг нов и непознат свят и следователно други видове партньорство, включително близко приятелство и бизнес. Навлезте смело в новия си свят тази година, но и подхранвайте нови възможности за партньорство в бъдеще.

 

ДЕВА

Деви, бъдете в готовност защото топката вече е във ваши ръце. Можете да влезете в играта, която дава изненадващи промени в партньорствата си от миналата година. Това, което преди е  било неприемливо или дори шокиращо на моменти, то сега може да се превърне в част от живота ви.

 

ВЕЗНИ

Везни, вероятно усещате как добре сте усвоили изкуството на опити и грешки през последната година. Сега е чудесно време да продължите да прилагате новите си умения и да ги доразвиете в изкусна форма. Част от нещата в ежедневието ви ви дори ще ви изненадат колко  изобретателни сте станали, така че не мислете, че всичко това е било напразно – достатъчно е само да продължите да поемете още рискове.

 

СКОРПИОН

Скорпиони, след като периодът на отсяване на това, което е работещо и ефективно от онова, което не е мина, сега е време да удвоите и най-смелите творчески рискове, които сте си позволили през изминалата година. Това ще даде възможност на най-дълбоките ви инстинкти да изплуват на повърхността и дори да ви изненадат. Ще прозрете всъщност, че сте истински надарен иноватор.

 

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, навярно настроенията за промяна от изминалата година вече са стигнали до точка на кулминация.  Давайте смело напред и през тази година – ако разбира се вече не сте го направили. Ако новият ви сценарий за промяна вече е реалност, тогава си позволете да се потопите в дълбочина и вижте как да откриете някои нови перспективи.

 

КОЗИРОГ

Козирози, през изминалата година е възможно Вашите приятели и бизнес сътрудници да са внасяли известно напрежение в живота ви. Възможно е връзките ви до момента да ви изглеждат малко безсмислени. Време е да отделите „добрия“ от „лошия“ и да изберете „лудия“, който ви кара да излизате от зоната на комфорт и да се движите напред, защото след като го направите, ще разпознаете едно от любимите си занимания, а именно печеленето на пари.

 

 

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, възможно е изминалата година да не е минала по план, но въпреки това да сте спечелили някак си добри пари. Ефективното развиване на тези нови източници на доходи за в бъдеще ще доведе до игнориране на старите методи, което ще ви направи по-независими през следващите няколко години.

 

РИБИ

Риби, през тази година много хора ще ви питат Кой си ти и в какво си се превърнал? Въртележката, през която преминахте през последната година, беше екстремна дори и за вас. Тази година можете да си отдъхнете, защото свършихте много работа. Вече достойно можете да плувате в новите и непознати води на творческо вдъхновение.

Be a Star Forever е компания с иновативен подход и различна визия за бъдещето. Визия, в която всеки човек на нашата Планета намира смисъла на живота си и развива пълния си потенциал. Визия, в която всеки човек осъзнава възможностите си и вярва, че може много повече. Чрез специфичен анализ на вашите силни и слаби черти, повтарящи се негативни модели и ограничаващи вярвания и посредством техники за прогоностика, ще изготвим задълбочена и персонална програма за работа, чрез която да подобрим значително качеството ви на живот, както в професионален, така и в личен план. Бъдете смели и решителни да опознаете кои сте и да достигнете до върховете на собствените си звезди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *