Авантюристът Беър Грилс се завръща с нов телевизионен сезон

Днес световноизвестният оцеляващ Беър Грилс се завръща към корените си в дивото с нов интригуващ сезон на хитовата приключенска поредица „В дивата пустош с Беър Грилс“.

Любимецът на зрителите ще предизвиква нова група известни личности да се отправят към дивото в предстоящия сезон на поредицата. Сред звездите, които ще го придружават са Алекс Хонълд, Арми Хамър, Бри Ларсън, Кара Делевин, Чанинг Тейтъм, Дейв Батиста, Закари Куинто и други добре познати личности. Те ще заменят цивилизацията за пътешествие без ограничения през някои от най-трудните терени на планетата и ще трябва да положат неимоверни усилия и да тестват възможностите си.

Новият сезон ще пренесе почитателите на Грилс до отдалечени места в цял свят –мангровите гори в Панама, пълни с крокодили и подводните пещери в Сардиния, дълбоките цепнатини на най-големия глетчер в Исландия и тесните каньони в изпепеляващо горещата пустиня на Аризона. Храбрите гости трябва да се изправят пред най-големите си страхове и да се справят с всичко от диви животни до висене от скали, докато пътуват из едни от най-страховитите диви местности по света.

„Много се гордея, че всяка една от холивудските звезди, която ме придружаваше на тези пътешествия през дивото, имаше изключително положително преживяване. Точно това прави дивата природа. Отвежда ни до ръба на възможностите ни, но след това награждава усилията и устрема ни с гордост, която не може да бъде купена с пари.“, споделя Грилс.

„В дивата пустош с Беър Грилс“ е всяка неделя от 22 часа по National Geographic.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *