Първият SOLAR за годината ще е с Marco Carola и Paco Osuna

Специалното събитие на YALTA CLUB ще е на нестандартна локация –

в централното фоайе на НДК

 

 

След незабравимото изживяване на последното издание на фестивала с участието на редица имена от световната сцена, YALTA CLUB подарява на феновете ново издание на фестивала. На 31 януари в НДК ще посрещнем големите имена в техно музиката – Marco Carola, Paco Osuna и Liubo Ursiny. Събитието, което ще се проведе в централното фоайе на НДК, е с ограничен капацитет, а билетите се изчерпват бързо.

 

За последно видяхме Marco Carola по време на INTERSolar 2018. Малко след началото на 2020 световният посланик на техно музиката се завръща в София за дълъг, енергичен сет в типично негов стил. Всеизвестно е, че Carola е основен инструмент за развитието на електронната сцена в началото на 90-те години. След повече от 20 години опит, той е един от най-търсените диджеи в света, уважаван продуцент и собственик на няколко лейбъла. Междувременно издава и за други легендарни лейбъли, като Minus и Primate Recordings. В допълнение към петте му албума, включително и последният Play It Loud, Marco Carola e отговорен и за многобройни компилации през годините.

 

Още една легенда ще се присъедини към Marco Carola за да направи последната нощ на януари специална. Paco Osuna е един от любимците на българските фенове и неговото завръщане винаги е удоволствие за тях. Креативност, кураж и непрестанно търсене на нови форми за изразяване са само някои от качествата му, когато става дума за създаване на музика. С дълбоко усещане за естетика на звука Paco Osuna се е изявявал в редица престижни клубове, партита и фестивали. От Fabric в Лондон, преминавайки през Watergate в Berlin или Amnesia в Ибиса, стигайки до фестивали като Sónar и Awakenings. Osuna е и резидент на световните партита ENTER (Richie Hawtin), както и амбасадор на миксера PLAYdifferently MODEL 1 – позиция заета от още няколко топ артисти като Dubfire и Nicole Moudaber.

 

От 2015 година насам Paco Osuna е част от Music On, присъединявайки се към Marco Carola като резидент в Amnesia (Ибиса) и Story club (Маями), както и по време на емблематичните партита по време на фестивала BPM Mexico. В същия състав ще ги видим и на сцената на SOLAR на 31 януари в НДК.

 

Билети за SOLAR с Marco Carola и Paco Osuna може да закупите от билетен център НДК, EpayGo.bg и Eventim.bg на цени от 40 лева (стандартен) и 80 лева (ВИП).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *