Правилата на Гуинет Полтроу за перфектна фигура

Трудно ще се намери човек, който да отрече, че 47-годишната Гуинет Полтроу е в перфектна форма. Факт е, че годините минават, заглавията на филмите с нейно участие се увеличават, но тялото на актрисата изглежда все така прекрасно, както в “Седем” – лентата, която я изстреля сред останалите звезди на холивудския небосклон и я събра за 2 години с Брад Пит.

Разбира се, генът определено си казва думата, но блондинката далеч не разчита единствено на него. Напротив, тя отдавна се придържа към здравословния начин на живот, а резултатите от него са налице – фигурата ѝ привлича погледите и кара господата да се обръщат след нея.

Ето защо няма нищо чудно, че сп. “Harper’s Bazaar” са се спрели на нея, за да украси корицата на януарския им брой. За изданието тя споделя някои от своите правила за хранене, които ѝ помагат да изглежда зашеметяващо и до днес.

Например, вместо с кафе, утрото ѝ стартира със супена лъжица кокосово масло, което има антибактериално действие върху организма. След това пие необходимите за деня витамини с чаша вода и преминава към смути от плодове и зеленчуци, представляващо цялата ѝ закуска.

По-различна храна похапва единствено, когато на предната вечер е пила повече алкохол и на сутринта страда от махмурлук. В тези случаи предпочита да яде сандвич с яйца, понеже е установила, че ѝ влияе най-добре.

Изборът ѝ за обедно меню включва салата с високо съдържание на протеини, но понякога се случва да я замени и на нейно място да си вземе бургер с пуешко месо и маруля. През остатъка от деня човек може да я види с пакетче ядки, солени гевреци и чаша зелен чай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share