Използването на Messenger – само с Facebook акаунт

Вече не можете да се регистрирате в Messenger, без да имате акаунт във Facebook.

През 2015 г. социалната мрежа започна да позволява на потенциалните потребители да ползват чат приложението само с телефонните си номера. Сега в секцията Help Center на уебсайта на компанията се посочва категорично, че “трябва да създадете акаунт във Facebook, за да ползвате Messenger”.

Промяната е потвърдена и пред VentureBeat, където се посочва, че “по-голямата част от хората които ползват Messenger, вече влизат през Facebook” и идеята е процесът да бъде опростен, пише Investor.bg.

Говорител на Facebook посочва, че новите правила важат само за онези, които “са нови в Messenger”, а онези, които ползват приложението без акаунт, не е нужно да си правят такъв.

Въпреки това се появиха потребители, посочващи трудности при влизането в чат услугата след промените. Те твърдят, че софтуерът им казва, че профилът им е бил ограничен.

Не е ясно дали промяната ще повлияе по някакъв начин на плана на технологичния гигант да направи част от услугите си съвместими, което би позволило да се изпращат съобщения между Messenger, Instagram и WhatsApp.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share