Грандиозна световна гала премиера на “Котките” в Ню Йорк

Преди броени дни в Ню Йорк се състоя бляскавата световна премиера на една от най-впечатляващите продукции тази година Котките. Събитието по повод новата революционна филмова адаптация на феноменалния сценичен мюзикъл на Андрю Лойд Уебър и поемата Old Possum’s Book of Practical Cats от Т. С. Елиът се превърна в арена на блясъка и красотата, както отива само на едно недостижимо произведение на изкуството.

В пищната обстановка на събитието стотици гости и световни знаменитости преминаха по червения килим и впечатлиха не само с елегантна визия, но и с аристократична осанка, истински достойна за повода. Членовете на брилянтния актьорски състав демонстрираха изключителна класа, именно заради която превръщат и продукцията в революционна филмова сензация. В неотразим тоалет на събитието беше Тейлър Суифт, чиято песен Beautiful Ghosts, специално създадена за Котките, бе отличена с номинация за „Златен глобус“ за „най-добра оригинална песен“. Идрис Елба, който се превъплъщава в ролята на злодея в продукцията, Джейсън Деруло с модерна и ексцентрична визия, Дженифър Хъдсън, която изпява емблематичната „Memory”, уникалната Ребъл Уилсън, както и прекрасната прима балерина на Кралския балет Франческа Хейуърд – всички те бяха част от звездните гости на вечерта.

И точно толкова грандиозно и безкомпромисно киносъбитието на годината ще завладее и нас съвсем скоро. Впечатляваща история, уникална картина и оригинално присъствие, които спират дъха. Всичко това са Котките и те идват в кината на 27 декември.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share