Absolut предизвиква Деси Слава в културен сблъсък

Легендарната попфолк дива Деси Слава поема щафетата в инициативата „Absolut Culture Shock“ за по-голяма толерантност между почитателите на различните жанрове музика. В събота, на 21 декември, за една нощ, тя ще влезе в ролята на диджей зад пулта на емблематичния столичен Бар Петък, а гостите на абсолютното парти ще се насладят на миксовете ѝ от различни музикални жанрове. Какво включва нейната плейлиста ще се разбере на самото събитие, но едно е сигурно – купонът ще е съществен.

Феновете на Деси Слава и Absolut ще могат да участват в най-голямото предизвикателство, а именно да излязат от комфортната си зона и да покажат, че музиката събира хората, а не ги разделя. Специални коктейли и игри с награди ще зарадват гостите на събитието, а един от победителите в онлайн играта на марката, който наскоро отгатна, че Деси Слава е вторият участник в „Absolut Culture Shock“, ще има уникалната възможност да се запознае и да си поговори лично с нея.

В продължение на няколко месеца в инициативата на Absolut известни и добре познати български личности влизат в ролята на диджеи и миксират парчета, които обичат, в неочаквани и нестандартни за тях места. Абсолютната петорка се състои от известни актьори, изпълнители от различни жанрове и дори български политици. Първата българска звезда, която прие предизвикателството на Absolut бе Руши, който за първи и единствен път пусна музика в добре познато попфолк заведение и успешно обедини феновете на поп музиката с тези, които обичат попфолка.

„Absolut Culture Shock“ е една кампания в името на сблъсъка, който създава по-отворен и по-свързан свят. Защото по нашите ширини предпочитанието към различни видове музика оформя стереотипи, води до поставянето на етикети и предизвиква разделение между хората. И е време това да започне да се променя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share