Андриян Асенов спечели финала на „България търси талант“

Големият победител на „България търси талант“ е Андриян Асенов, който грабна ценния трофей и наградата от 50 000 лева пред  1 427 200 зрители (по данни на ГАРБ). Имитаторът спечели сърцата на журито и публиката със своята безспорна дарба, умелата имитация на Бойко Борисов, Тодор Колев и Любен Дилов-син в „студиото“ на „Късното шоу на Андриян Асенов“. Актьорът благодари на своята майка, която го подкрепя във всяко негово начинание 31 години, както и на човека, отговорен за самочувствието му на сцената – неговият преподавател и режисьор в театър – лаборатория „Алма Алтер“ – Николай Георгиев. И заяви „Аз съм актьор от ново поколение“! „Емоцията е неописуема. Няма как да се опише това. Просто е едно вълнение, което никога няма да се забрави и ще остане завинаги в мен и във всички, които са гласували за мен. … Аз се чувствам като победител, хората казват, че заслужавм да съм победител, но всъщност всички, които бяхме на финала сме победители!“, коментира той в „Тази сутрин“.

Негови подгластници станаха човекът –калкулатор Георги Георгиев, който беше класиран на второ място от зрителския вот. Той пропусна световно първенство в Истамбул, което пресъздаде на сцената на „България търси талант“, обединявайки двете най-сложни дисциплини в аритметиката. На трето място публиката постави децата-танцьори от Dance Station, които демонстрираха, че комбинацията от качества, дисциплина и страст са заразни.

Валериа Войкова сбъдна мечтата си да стане част от финала на любимото си шоу, Петър Байков впечатли всички с приказните си гласове, а вълшебната песен на флейтистката София Иванова спечели искрените овации на журито и публиката. Златният бутон на Любен Дилов-син  Симона и Бояна завършиха изпълнението си в пика на зрителския интерес, който достигна до 1 611 200 хиляди зрители, а Рефат Абдуллаев от Украйна направи запомнящо се шоу на сцената на „България търси талант“ , въпреки сериозна травма. Мажоретен състав „Мистерия” от Пазарджик отново остави без дъх цяла България, Адриана Хаджитенева показа колко добър професионалист можеш да станеш с подкрепата на семейството си, а хореографът Реми Тоин затвърди световната си класа с поредния впечатляващ танц. Свет Радославов, който заслужено получи златния бутон на Александър Кадиев и Даниел Петканов, отново наелектризира цялата зала с цигулката си и призна, че вече е победител, защото за първи път от 21 години ще празнува Коледа в родината си.

В спектакъла се включиха победителите от пети сезон на „България търси талант“ – „Виво Монтана“, които дадоха ударен старт на предаването. За финал, Графа поздрави зрителите с парчето „Страничен наблюдател“, а „златните момичета“ добавиха още един щрих талант от световна класа.

След големия финал радио N-JOY ще даде възможност на един от талантите да направи своя рубрика в ефира на една от най-големите музикални радиовериги в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share