Пол Маккартни има таен семеен коледен албум

Пол Маккартни сподели, че има “таен” авторски албум, който слуша само на Коледа със семейството си, съобщава Би Би Си.

Той за пръв път говори за своя записан преди години авторски „таен” коледен албум, посветен на семейството му, който „вади на светло” веднъж годишно у дома.

“Преди много години се улових, че си мисля, че всъщност не харесвам всички известни коледни мелодии. След няколко години влязох в студиото си и го записах”, каза бившият Бийтълс в интервю.

Сър Пол Маккартни отбелязва, че никога няма да представи на публиката своето произведение, състоящо се от инструментални композиции в традиционния коледен дух, въпреки че децата и внуците му го харесват.

“Децата ми обичат тази музика. Слушат я всяка година в продължение на много години, а сега и внуците ми растат с нея”, сподели Маккартни.

По-рано тази година той издаде детска книга, вдъхновена от прякора „Grandude”, даден от един от внуците му (от англ. Grandad – „дядо”, и dude – жаргонна дума, близък до „пич”, и „готин”)

Пол сподели мисли за опазването на климата, но основната тема на интервюто беше подготовката му за предстоящия рок фестивал в Гластънбъро. Големият рок музикант ще излезе на сцената на 27 юни 2020 г., седмица преди 78-ия си рожден ден.

Той призна, че се притеснява малко и каза, че през първата половина на следващата година планира да изнесе десет концерта, за да може, според него, „да влезе във форма”.
“Един спортист не ходи на Олимпиада без предварителни състезания”, отбеляза той. “Така или иначе, Гластънбъро няма да е обичайно представяне. Това е нещо специално.”

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share