Гаел Бонел Санчес отваря клуб за милиардери

Френският продуцент с испански корени Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez), който избра да работи и живее в България, e готов с новото си начинание. Съвсем скоро бизнесменът ще отвори луксозен нощен клуб за отбрана публика. Името му „The Milliarder Club” и не е избрано случайно, тъй като идеята му е да бъде само за хора, които искат да изберат уюта и лукса в полите на Витоша.

„Дизайнът е много различен от това, което сте виждали досега. Идеята е изцяло моя, дизайнерът на декори на „Ню Бояна Филм“ ми помогна да го направим”, споделя Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) и разкрива, че стените на клуба ще бъдат покрити с огромни лед екрани, на които ще се въртят различни снимки от света, за да може гостите да се почувствта като на пътешествие. Капацитетът на клуба е между 70 и 90 души, като приоритетно ще се приемат гостите, които имат членски карти. Посетителите ще могат да се насладят на маркови напитки, подбрани специално от собственика за неговата аудитория. Като истински кавалер, Гаел Бонел Санчес (Gael Bonnel Sanchez) ще направи и подарък за всички дами, притежателки на членски карти – те няма да плащат нищо в клуба в определени часове от деня, което се случва за първи път в България. Клубът ще отвори врати в началото на 2020 г, като собственкът обещава много изненади, които могат да бъдат видяни на www.miliarderclub.com

“The Milliarder Club” е най-ексклузивният и интимен клуб в София и в него важи с пълна сила фразата – каквото се случва в клуба, си остава в клуба“, разкрива още с намигане продуцентът, който съвсем наскоро представи своя линия часовници с подписи на известни личности. Първият такъв е с подписа на Наполеон Бонапарт, а сред следващите са Айнщайн, Пикасо и Жул Верн.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share