Руши Видинлиев търси изгубената любов

Руши Видинлиев участва в новия филм „18% сиво“, съдаден по едноименната книга на Захари Карабашлиев.

Следвайки своята мечта, двама влюбени Захари и Стела се преместват от Варна в Лондон. Но оцеляването в новата страна не е толкова лесно. Когато жена му го напуска, Захари се отправя на пътешествие от Лондон до Берлин. Той среща необикновени  хора. Пътуването разкрива истината за неговата изгубена любов и го довежда до неудобни открития за самия него.

С нелеката задача да влезе в образа на главния герой Захари се нагърбва Руши Видинлиев. „За да спечеля ролята, трябваше да мина през необикновено дълъг кастинг период, в който до последно не знаех дали са ме избрали. Ще запомня филма с това, че вървях истински по стъпките на героя. За първи път срещах актьорите, с които си партнираме във филма на всяко ново място, на което пристигахме за снимки. Проектът съчета двете ми най-любими неща – кино и пътуване, за което съм изключително благодарен. И силно се надявам разказът да докосне хората.“, споделя той.

„18% Сиво“ е вторият пълнометражен проект на режисьора Виктор Чучков-син, отново съвместна работа с Борислав Чучков, след филма им „TILT“. Той е копродукция между България, Германия, Северна Македония, Сърбия и Белгия. Продуценти от наша страна са братя Чучкови.

„18% сиво“ е в кината от 24 януари 2020 година.

Трейлъра на филма може да гледате тук:

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share