Легендата за момичето воин оживява в игралния „Мулан“

Вдъхновената от древната китайска поема „Баладата за Мулан“, знаковата анимационна приказка „Мулан“ оживява на голям екран в игрална версия.

Новият „Мулан“ е приказка за момиче, което за да защити честта на семейството и народа си. То заблуждава всички, че е мъж. Самоотвержено влиза в битка със завоевателите на Китай и се превръща в легендарен воин. Филмът приковава вниманието и въображението с човешка история, пресъздадена с впечатляващ, пищен и епичен размах.

Когато Китай е нападнат от нашественици от севера, предвождани от безмилостния Бори Хан, императорът издава указ, че по един мъж от всяко семейство трябва да служи в армията и да защитава страната си. В семейството на Хуа Мулан единственият мъж е възрастният ѝ баща, който някога е бил уважаван воин, но сега е прекалено немощен и не би оцелял в още една битка. За да освободи баща си от дълга му към родината и императора, Мулан решава да се престори на мъж. Той заминава вместо него да се подготви за предстоящия сблъсък с Хан и страховитата  вещица, която го следва. Ако някой разбере тайната на Мулан, наказанието ще бъде твърде сурово. Едва след като разкрие истинската си същност, тя би могла да достигне пълния си потенциал и да се превърне в легенда!

Актьорският състав на „Мулан“ включва Лиу Ифей като Мулан, Джет Ли като императора, Дони Йен като командира Тунг, Джейсън Скот Лий в ролята на Бори Хан и Гонг Лий като вещицата. Режисьор е Ники Каро.

„Мулан“ е българските киносалони от 27 март 2020 година на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Новият трейлър на „Мулан“ насочва към приказна история, вълнуваща епоха и култура, ефекти и екшън. Той разкрива героиня и нейната трансформация, която ще вдъхнови малки и големи. Вижте го тук:

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm&ogbl#inbox/FMfcgxwGCGsZZTmKCwzCHGQhjrDkCdnM?projector=1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share