Смъртта може да почака за Джеймс Бонд

Дългоочакваният трейлър на „Смъртта може да почака“ получи официален дебют. 25-ият филм за Джеймс Бонд отново е с участието на Даниел Крейг, който за пети път ще се превъплъти в ролята на агент 007.

Първото видео дава сериозна заявка за истинско зрелище, разтърсващ сюжет и класно актьорско присъствие. Освен Даниел Крейг в продукцията се подвизават и други известн актьори. Рами Малек влиза в кожата на злодея. Мистериозният му образ, който представлява заплаха и провокация за Бонд, поставя нови перспективи и дава заявка за успешно сътрудничество между двете холивудски звезди. Ралф Файнс се завръща като М, поемайки щафетата от Джуди Денч. Сред останалите актьори са Леа Сейду и Наоми Харис.

В „Смъртта може да почака“ плановете на Джеймс Бонд за заслужена почивка отново са нарушени от поредната опасна мисия, възложена от ЦРУ. Този път може би и най опасната. Но очаква ли някой агент 007 да предпочете спокойствието? Залогът е голям, желанието за справедливост също, което означава, че филмът гарантира разтърсващи емоции и много адреналин.

Дали „Смъртта може да почака“ ще се разбере на 10 април, когато агент 007 ще нахлуе в родните киносалони.

Трейлърът на „Смъртта може да почака“ е тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share