Есил Дюран се зарежда с водородна вода

Есил Дюран представи апарат, който обогатява водата с водород.

Японската машина помага запазване за дълго време на здравето, младостта и красотата и има ефект при редица болести и наднормено тегло, споделиха вносителите. Есил Дюран отдавна се е убедила в ефективността  и силата на водородната вода. „Бъдете егоисти и се грижете повече за себе си! “, призова изпълнителката.

Водородът е мощен антиоксидант, който помага да се намали оксидативния стрес. Добър и приятен начин да се набави е да се пие разтворен във вода.  Литър и половина водородна вода се равнява на 40 моркова, 500 ябълки или 700 банана.

Апаратът има два електрода – от платина и от медицински титан. През мембраната му преминава само водородът, а кислородът се разпада.  Обогатената с водород вода прониква в клетката и унищожава свободните радикали, има антиоксидантно и антиокислително действие.

Според специалисти водородната вода няма странични ефекти и противопоказания. Помага за подобряването на много болестни състояния като хипертония, колит, астма, алергии, паркинсон и алцхаймер. Регулира кръвната захар при диабет без хипогликемия и понижава лошия холестерол. Съдейства за намаляване на теглото при минимална диета и предотвратява появата на стрии и целулит. След няколко месеца употреба бръчките намаляват с 30%.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share