Руши и Absolut в шокираща и неочаквана колаборация

Поп звездата ще се превърне в диджей за една нощ и ще пуска любимата си музика от пулта на Club 33.

 

Руши е първата българска звезда, която прие предизвикателството на Absolut и се включи в новата инициатива на марката – „Absolut Culture Shock“. На 7 декември 2019 г. в столичния Club 33 артистът ще се превърне в диджей и ще пуска сетове с любимата си музика от пулта на добре познатото попфолк заведение. Неочакваното събитие е в пълен синхрон с идеята на бранда да накара разнородни типове публики да участват в непознати за тях музикални преживявания.

 

На уникалното парти феновете на Руши и емблематичната марка водка ще могат да се насладят на специални Absolut коктейли, да участват в игри и да спечелят награди. А един от победителите в онлайн играта на марката, който отгатна, че Руши е първият участник в „Absolut Culture Shock“, ще има уникалната възможност да се запознае и да говори лице в лице с него. Какъв коктейл от музика е подготвил Руши, ще се разбере на самото събитие. Едно е сигурно – артистът зад пулта е добре познат със своя добър вкус към качествената музика, независимо от стила и изпълнителя.

 

В продължение на няколко месеца Absolut ще се бори за повече толерантност между публиките на различни музикални стилове. Пет известни и добре познати български личности ще влязат в ролята на диджеи и ще миксират парчетата, които обичат, в неочаквани и нестандартни за тях места. Абсолютната петорка се състои от известни актьори, изпълнители от различни жанрове и дори български политици. Представянето им ще бъде шокиращо както за техните фенове, така и за редовните посетители на заведенията, включени в инициативата.

 

В кампанията ще си подадат ръка любителите на рок музиката и тези, които обичат попфолка, а почитателите на електронната музика ще се запознаят с българската естрада. Защото по нашите ширини предпочитанието към различни видове музика оформя стереотипи, води до поставянето на етикети и предизвиква разделение между хората. А толерантност между публиките на различни музикални стилове – и между различните хора въобще – се създава с любопитство, разбиране и откритост към другите. Именно това е „Absolut Culture Shock“ – една кампания в името на сблъсъка, който създава по-отворен и по-свързан свят.

 

След близо 8-годишна пауза, в която активно се занимава с режисура и снима няколко главни роли в киното, през 2016 Руши се завръща на музикалната сцена чрез серия от ексклузивни, рекордно разпродадени лайв събития (всяко в рамките на 24 часа). Заради огромния интерес на феновете тази година, поп звездата издаде и съвсем нов авторски материал. На церемонията на Годишните музикални награди на БГ Радио изпълни на живо новия си сингъл „Несъвършен“. А през октомври в дигиталните платформи излезе и EP-то му „Психо“, което включва четири нови песни. Дигитален рилийс има и специалният BEST OF с най-големите хитове на Руши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share