Киро Скалата срещу лъжата в конкурсите

Борба за промяна в стандартите и сценария на конкурсите за красавици започва продуцента и фитнес гуру Кирил Вълчев Скалата, за новото шоу мис Търновград, който ще се проведе този петък в хотел Рая Гардън. 
” Всички се уморихме от лицемерието и лошия пример в конкурсите за красавици. Тази над 20 годишна тенденция наложи порочната си практика сред цялото общество. В това лекомислие и аз имам пръст, щом до сега не съм се опитал да го променя. Тъжното е днес, че рекламата на опаковка без съдържание продължава, много често това съдържание е дори отровно. Липсата на умения, познания и качества превръща младите красавици в лесна плячка на сводници, дилъри и нелицеприятни плащачи. За това ми се иска в бъдеще организаторите на конкурси да изпробват от новите ми идеи. Вечерта на талантите е стимул и вдъхновение за участнички и публика да практикуват изящни изкуства ежедневно за да усъвършенстват  душата и сетивата си. Кулинарната вечер ще разкрие полезността и нуждата от умения в кухнята а спортния тур ще завърши идеята са стремец към цялостно усъвършенстване. Надявам се идеите ми да бъдат посрещнати радушно”, споделя Кирил Вълчев.

Сред журито и гостите ще присъстват популярни лица от светския живот и бизнеса. Протоколите от гласуването ще бъдат публикувани в социалните мрежи.

Избор на рекламно лице и специaлни награда и подаръци са предвидени от :
Inter Hotеl Велико Търново, Auro LEADER, City COLOR-usa, club JACK, хотел-механа ТРУХЧЕВ-гр. ЕЛЕНА, Аctive CHOICE NATURPHARMA, ресторанти BIANCO, фитнес POWER & MOTION, LimosBG и Сvetita Herbal.

Професионален грим от: Мис България Бюти- Ирена Ангелова

Медийни партньори :
Darts news, Paragraf 21, 2B-Consult,  телевизия Аlfa TV, DSTV, Sportal ТV, Deimos ТV, вестник Янта Днес, cписание “Слава”, вестник “19 мин”, Plovsivski Novini, Novinite BG, Alternativ MEDIA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share