Дамите в топ форма с моделиращи терапии за тяло

Съвременната жена е превърнала красотата и младостта в култ. И освен усърдните занимания в спортните центрове, тя разчита и на последните технологични новости за контуриране на тялото.

От Jewel Skin предлагат три технологии за моделиране на тялото, които ще помогнат дамите да изглеждат првъзходно за идващите празници. При избора на апаратна процедура трябва задължителна консултация със специалист. След обстоен преглед и задълбочен анализ на проблемните зони по тялото е необходимо да бъде изготвен индивидуален план за справяне с проблема.

VELA SHAPE
Процедурата комбинира радиочестота, инфрачервена светлина и вакуумен масаж. Крайният резултат е намаляване на мастните натрупвания, обиколката и целулита. Ефектът е видим между първата и втора процедура, а редуцирането на целулита е след четвъртата. За разлика от останалите процедури тя дава много бързи резултати. Може да се съчетава с ръчен антицелулитен масаж, с детокс Colon терапия. Задължително е необходим правилен режим на хранене и спортуване.

ICOONE
Иновативният медицински апарат има възможности за премахване на различни несъвършенства в областта на тялото – отпуснато дупе, двойна брадичка и целулит. Действието му много наподобява ръчния масаж. Но притежава повече екстри, които човешката ръка няма как да направи, като фракционирано пулсиращо действие. Освен това мини и микроролерите стимулират фибробластите, повишават синтеза на колаген и еластин и подобряват еластичността, плътността и тонуса на кожата. За постигане на желания ефект е препоръчително да се направят 15 процедури през ден.

TRIACTIVE+
Апаратът е микс от ултразвук, лазер, радиочестота, вакуумен масаж и охлаждане. Ефективно се справя с локални натрупвания на мазнини, отпуснатост на кожата и лимфен застой. Действието му е да превръща мазнините в течност и да спомага изхвърлянето им след това. За добър ефект е препоръчително да се започне с курс от  8-10 процедури, един-два пъти седмично. А след това се правят поддържащи процедури в зависимост от индивидуалните нужди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share