Kaufland България организира първия си традиционен коледен базар

От 1 до 22 декември компанията ще се погрижи за празничното настроение на посетителите на обекта си в кв. Крива река, София с традиционни немски храни, греяно вино и много изненади

 

Kaufland България организира първия си традиционен коледен базар на територията на своя хипермаркет в кв. Крива река като част от празничната си кампания „Коледа за чудо и приказ“. Той ще се проведе в периода 1-22 декември на паркинга на филиала, където клиентите на веригата ще могат да се насладят на неповторимия вкус на обичани коледни продукти, подаръци и още много изненади.

 

Базарът се състои от тематични коледни къщички, които ще бъдат на разположение за посетителите всеки ден от 10:00 ч до 21:00 ч. Събитието ще предложи традиционните за този сезон сладки и солени изкушения като немски вурстове, коледни сладки, палачинки, прясно изпечени ядки, сушени плодове и греяно вино. Посетителите на първия самостоятелен коледен базар на Kaufland България ще се насладят и на празнични продукти от асортимента на компанията, на ръчно изработени коледни играчки и сувенири.

 

В делничните дни ще има фото кът, в който всеки посетител може да си направи снимка и да я запази като спомен от коледните празници. За най-малките посетители на базара Kaufland е поканил Дядо Коледа. Всяка събота и неделя между 11:00 ч. и 15:00 ч. белобрадият старец ще присъства в програмата на базара и ще раздава вкусни подаръци на децата – свежи плодове, осигурени от Kaufland.

 

Освен подаръци, традиционна празнична декорация и лакомства, компанията се е погрижила и за забавлението на най-малките. До входа на филиала на Kaufland България ще бъде разположен коледен модел на клатушка с любими анимационни герои, а в близост до базара и на детската площадка ще бъде монтирана детска въртележка.

 

Първият традиционен коледен базар на Kaufland България е още една стъпка, с която компанията се стреми да осигури на своите клиенти както комфортно пазаруване с качествени продукти, така и добро изживяване и емоция. Преди броени дни компанията сложи начало на своята коледна кампания „Коледа за чудо и приказ“ с уникално по рода си събитие, посветено на „Междузвездни войни“. То даде началото и на колекционерската програма на компанията, в която клиентите могат да съберат в специален колекционерски албум 48 карти с герои на сагата. До 4 януари за клиентите на търговската верига на разположение са близо 50 допълнителни продукта с дизайн на „Междузвездни войни“ до изчерпване на количествата .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share