Хиляди напълниха Арена Армеец за „Големият взрив“ 2

Над 40 души се качиха на сцената на „Големият взрив“ 2019 и  разказаха своите истории

Събитието беше открито от българската  народна певица и  музикант-перкусионист -Елица Тодорова .

На форума Големия взрив 2019,  Наталия Кобилкина разкри как да получаваме всичко, което поискаме!

Лазар Радков разкри как от една капачка се стига  до  „Голям взрив“ – „Капачки за бъдеще“е национална кауза.

Мартин Попов впечатли публиката с откровението си, като си призна, че 15 години преди да се посвети на бизнеса, животът му е бил в плен на хероина.

Единственият представител на Тони Робинс за България – Моузес Джоел Налока, “дирижираше” с лекота поведението на публиката.

Неговите правила за успех са: Раздайте се на макс; Бъдете гъвкави, с отворено сърце; Отдайте се на себе си – животът ни е дар от Бога, а какво правим с него е нашият дар към Господ.

“За да се радвате на успех в бизнеса, са ви необходими: стратегия, история и отношение. Не се притеснявайте да говорите на себе си – това може да е най-хубавото нещо, което ще чуете през деня. Вземайте решения, когато сте във върхово настроение, тогава ще е по-ефикасно”, сподели Моузес.

Моузес Налока представи на сцената собственика на Университета за личностно развитие и предприемачество Пламен Попов. “Ако в мазето си имате 10 кг злато, но нямате ключ за там, колко богат сте всъщност?” започна своята изповед г-н Попов, след което се предаде под обстрела на въпроси на Моузес:

Моузес: Има ли смисъл да отидете на семинар, да се приберете вкъщи, където всичко е същото каквото сте го оставили?

Пламен Попов: През 2015 г започнахме нашия бизнес с бюджет от 500 лв. Официалната цена на компанията в момента е 1 000 000 лв. Постоянно чувам, че за да успееш в България, трябва да имаш или много пари, или много връзки, а според мен трябва яко копане всеки ден!

Събитието на вечерта беше промоцията, която Пламен Попов обяви за програмата на Университета за личностно развитие и предприемачество, на 20% от реалната цена. Обявените 30 бройки бяха заети за кратката почивка от 10 минути.

Инфлуенсърският панел  на сцената на „Големият взрив“ 2, беше модериран от Ива Екимова. В него взеха участие  най-популярните и успешни унфлуенсъри –Алекс и Дани Петканови, както и Ясен Савов – един от българите с най-много последователи в Инстаграм, заедно с неговата половинка Мария Георгиева – Савова, е главен редактор на българското издание на ELLE – най-голямото модно списание в света.

Първата вечер завърши с концерт на Маги Джанаварова и 100 Кила.

Вторият ден започна с уникалните танцьори от „ Secret Garden Show”и  продължи да вдъхновява аудиторията.

Първи на сцената на „Големият взрив“ се качи Владо Караджов, който изуми публиката с неговата лична история.

Боян Москов собственик на дигитална агенция Interactive Orb. Заедно с екипа му са работили и работят със стотици онлайн магазини, фитнес инструктури и коучове по личностно развитие от България и чужбина, управляват над 1 000 000 рекламен бюджет, разкри „Как да накараш хората да ти вярват, харесват и купуват от теб“.

Книгите на Ясар Маркос и Ася Иванова бяха представени за пръв път на „Големият взрив“2.

Ася обясни колко лесно е в живота да се постигнат и привлекат чудеса, присъствието на любов, привличането на мечтаната работа и хармоничните взаимоотношения, и че е възможно осъществяването на мечтите. Ясар Маркос е предприемач от световна класа и един от водещите лектори в България в областта на личностното развитие. Маркос е медик по образование. След като работи като доктор в Израел, той напусна високоплатената си работа и се посвещава на мисията да помогне на всеки, който иска да открие предприемача в себе си.

Юлия Старк разкри един специален инструмент за успешен бизнес, на който тя самата набляга особено силно в обученията си в Европа и Бали. Силата на това да осъзнаваш своята реалност и реалността, която искаш да създадеш, ти дава яснотата как можеш да го постигнеш.

Човекът, който буквално изуми всички в залата със своя неуморим дух и жажда за живот беше Михаил Христов –  български лекоатлет, параолимпиец, трикратен световен шампион на скок дължина за хора с увреждания.

Той е доказателство за това , че няма невъзможни неща!

Втората вечер събитието беше закрито от Стивън Ачикор  и Дара Екимова.

Водещ на „Големият взрив“2019 беше невероятният Павел Владимиров.

„Мисията на „Големият взрив“ 2019 е да даде увереност на младите хора в България да действат. Чрез личния опит на всеки един успял лектор участващ в събитието, да се мотивират и да  изберат да се развиват в родната си страна. Защото пътят към спасяването на България минава през развитието на нашите деца“, споделя  организаторът на „Големият взрив“ 2019 Пламен П.Попов.

One thought on “Хиляди напълниха Арена Армеец за „Големият взрив“ 2

  1. Уникално събитие , този форум е доказателство за несломимия дух на БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕДПРИЕМАЧ , за силата на ВЯРАТА и ЛЮБОВТА към Родината.
    Изключително стойностно, искренно и вдъхновяващо.
    Адмирации за организаторите , лекторите , доброволците и всички присъстващи.
    Незабравимо преживяване!БЛАГОДАРЯ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share