Екзотични коктейли на ракиен фестивал

„Ракия  & Спиритс фест“ ще се проведе за седми път днес и утре.

Любителите на ракиения вкус ще се насладят на не често срещани и екзотични напитки, представени от родни производители и от техни колеги от Балканите. На изложението ще се предлагат над 300 вида ракии. Разнообразието се допълва от ракии от пъпеш, тиква и фурми. По време на фестивала ще могат да се закупят редки и отлежали напитки. Професионални експерти от бранша ще разказват подробности за начина на приготвяне и отлежаването на изложените от тях питиета

Овен с алкохолните предизвикателства, посетителите ще опитат различни храни като скара и интересни ястия. Ще бъде обособен фууд корнер с предлагани гурме специалитети, пресни, сочни меса и месни продукти доставени директно от съседни страни. Ще има и щанд за туршии, кисело зеле и кисели краставички. Няма да липсва и жива музика.

Тази година се обръща специално внимание на дамите. Посетителките ще имат привилегията първи да опитат новите коктейли, в който основният елемент е ракията. Алкохолните миксове ще се забъркват пред погледите на ценителките на нетрадиционните вкусове.

Всички напитки, които предлага фестивалът, са достъпни само за пълнолетни лица. Производителите и официалните представители на марките призовават да се консумира отговорно, като на преден план е вкусовото удоволствие.

„Ракия  & Спиритс фест“ е в зала 7 на НДК..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share