Цветана Пиронкова сподели тайната на успеха си

Успешни предприемачи и творци вдъхновиха професионалното бъдеще на 140 младежи по време на конференцията „Жадни за знание: Пътят към успеха“. Цветана Пиронкова, Емил Конрад и Гери Турийска, споделиха тайните на успеха си

Жаклин Цочева, директор „Публични комуникации и връзки с обществеността“, „Кока-Кола“ ХБК България; Вера Петканчин, оперативен директор, „Джуниър Ачийвмънт“ България, Диян Стаматов, директор на 119 СУ „Акад. Михаил Арнаудов“ и Емилия Клайн, мениджър „Общност“, „Тук-Там“ се включиха в дискусията „Как „професиите на бъдещето“ променят света на бизнеса, институциите, образованието и обучението на младите бъдещи специалисти?“. Разискваха се въпросите – какво търсят компаниите в младите кадри, какви качества са необходими на професионалистите в началото, къде е мястото на професиите на бъдещето.

Темата „Обичай това, което правиш или прави това, което обичаш“ беше обект на лекторите Гери Турийска, създател на „Пощенска кутия за приказки“ и Емил Конрад, „YouTube“ влогър. Те насърчиха младежите да бъдат себе си и да изберат професия, която ги прави щастливи. Защото само така могат да направят света едно по-добро място. Тенисистката Цветана Пиронкова посъветва всички, на които сега им предстои да изберат своя път в живота, да слушат интуицията и сърцето си, да не се страхуват от промяна, да осъзнаят, че това да грешиш е неизменна част от процеса и да се научат да приемат грешките си градивно, а не емоционално. „Мечтайте смело, но и работете усърдно, за да постигнете мечтите си“, бе нейният призив към всички участници.

Събитието е част от образователната програма „Youth Empowered“, организирана от „Кока-Кола“ България и „Джуниър Ачийвмънт“ България, насочена към подготовка на младежи за успешна кариерна реализация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share