“Жокера” ще има продължение

Режисьорът Тод Филипс заяви, че неговият филм “Жокера” ще се сдобие с продължение.

Кинодеецът е имал среща с ръководителя на “Уорнър брос” – Тоби Емърик, с когото са обсъдили снимките на втората част на лентата.

Филипс е поискал разрешение за създаването на нови истории с персонажите от вселената на Ди Си комикс. Според изданието, на режисьора са му разрешили да заснеме още един проект.

Очаква се в новата продукция главната роля на Жокера отново да бъде поверена на Хоакин Финикс. Преди време самият актьор също заговори за евентуално продължение на филма.

“Дълго преди “Жокера” да тръгне по кината или да имаме идея дали ще бъде успешен, разговаряхме с Тод за възможни продължения. Още през втората или третата снимачна седмица го попитах дали може да започне да работи над продължение, тъй като има още много за изследване. Този персонаж може да намери място във всеки филм”, разказва Хоакин Финикс за “Лос Анджелис таймс”.

Същевременно преди дни бе обявено, че “Жокера” е преминал границата от 1 милиард долара в международния бокс-офис. Така той става първият филм, категоризиран като неподходящ за лица под 17 години без придружител, с подобно постижение.

Това не е първият рекорд за “Жокера”. През дебютния си уикенд продукцията реализира 93,5 милиона долара, отбелязвайки рекорд за филм, излязъл на екран през октомври. Само през първите си три седмици по кината лентата събра 737,5 милиона долара.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share