Нагласен ли е конкурсът ,,Кing of fitness Bulgaria”

Третото издание на Beauty & Fitness фестивала ще се проведе в София

Най-добрите фитнес модели от България ще представят третото издание на фестивала за красота и фитнес форма “Mr king of fitness ” 2019.
Той ще се проведе на 4 и 5 декември в клуб Еleven в София и ще представи 12 модела от България. Всички те ще се състезават в 2 категории – топ модел (красота) и фитнес модел (спорт) за 6 различни титли: Фитнес физика – Туризъм, Фитнес бикини – Нации, Фитнес фигура – Балкани, king of fitness -Galaxy и king of fitness -Europe.
Носителя на най-високата титла “King of fitness – Planet” ще спечели парична награда в евро и ще се появи на корицата на австралийско фитнес списание 2BEXPOSED.

В залата ще присъстват представители на международната централа на конкурса Мистър Туризъм Свят, които ще обявят своя фаворит,който ще представи България на финала в Малта през месец януари 2020 г.
Дни преди фестивала от всички краища на България ще пристигат състезатели в различните категории.
Мисията на King of fitness е да промотира красотата в съчетание със здравословния начин на живот. Организатор на фестивала e “Monarch” – международна консултантска компания в областта на спорта и модата, член на европейската кастинг асоциация, с подписани договори в Германия, Холандия, Австралия, САЩ и Белгия.

King of fitness е част от поредица фестивали, които агенция ,,Monarch” организира у нас и в Европа с цел да открие следващите фитнес модели, които са достойни не само за титла, но и за световна кариера в областта на спортните стоки, мода и храни. Началото бе поставено от първото българско издание на Mr. King оf Fitness 2017, който доведе 18 силни мъже от 6 европейски държави през октомври в Банско

Благодарим на лицата от модния елит,които ще оценяват участниците като част от журито са:
Маги Фокс,Анна Райнова,Виктор Ангелов,Георгиос Сърбинов,Невена Пейкова,Ерос Давидов,Атанас Месечков,Михаела Тошинова,Християн Гьошев.
Вижте на една сцена претендентите за Кing of fitness planet 2019 и Queen of fitness planet 2020 в едно ревю, предизвикателно,a и може би скандално, което за първи път се организира в България,а имeнно ревю на чорапи.

Имената на претендентите за престижните титли Тихомир Стоянов, Калоян Славов,Мартин Насанов,Борислав Николов,Николай Колев, Кристофър Асенов, Методи Бербатов,Стефан Дейков,Иван Тодоров, Светослав Янков,Горан Колев,Петър Александров. Организаторите подсказват, че сред тях има модели и фитнес треньори с нестандартни хоби занимания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share