Ким Кардашиян показа тайната на тоалетите без бельо

Ким Кардашиян демонстрира как работи новия ѝ продукт SKIMS, който прилича на широко хартиено тиксо. Приложението му е залепване на гърдите по определен начин, така че да могат да се носят тоалети без сутиен.

Ким първо показа в стори в Инстаграм как точно се използват лентите в различни цветове върху тялото на гол модел. След това риалити звездата публикува серия от снимки от официални събития, на които е залепила гърдите си с такъв тип лента.

В крайна сметка Кардашиян реши да покаже и как е започнало всичко през далечната 2008 година. Ким публикува кадри, на които позира само “по тиксо”. На снимките личи и промяната в лицето на риалити звездата.

Кардашиян и съпругът ѝ Кание Уест имат щ деца – Псалм, Сейнт, Норт и Чикаго, които са родени между 2013 и 2019 година. Норт и Сейнт са биологични деца на семейството, а Чикаго и Псалм, чието име в САЩ се произнася Сам, са родени от сурогатни майки. Преди време Кардашиян разкри, че има медицинска забрана да ражда, тъй като това може да застраши живота ѝ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share