Бергендорф и Устата на 25-ия базар на Международен женски клуб

62 държави ще представят културата и традициите си в 25-тото издание на ежегодния благотворителен базар на Международен женски клуб – София.

През 2019 година клубът застана зад 30 каузи. Подкрепата се осъществи с помощта на събраните средства от миналогодишното издание на събитието, които бяха в размер на 389 000 лв. Всички постъпления от тазгодишния базар отново ще бъдат дарени за благотворителност. Развлекателната програма включва изпълнения на Жана Бергендорф, Устата, VenZy, Христина Лоизу, Ева Пармакова и Софийски духов оркестър.

„2019-а е ключова година за нас, тъй като освен 25-ия юбилей на базара,  Международен женски клуб – София чества и своята 30-а годишнина. Заради това сме подготвили специални изненади за всички посетители на събитието, като тази година то ще бъде още по-мащабно и ще се проведе не в две, а в цели три зали. За мен е изключителна радост, че с годините успяхме да наложим ключовото послание, че заедно сме по-добри, както и да подкрепим толкова много социално значими инициативи и проекти“, коментира Албена Джоунс, президент на Международен женски клуб – София.

Цената за стандартен билет за базара е 5 лева, за студенти и пенсионери е 2 лева. Предлагат се и комбиниран билет за семейства с цена 12 лв и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност 25 лв. Благотворителният базар на Международен женски клуб – София е на 1 декември (неделя) от 9 до 19 часа в Интер Експо Център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share