“Тримата глупаци” са туристически хит на Балканите

Къщата за гости от висок клас получи престижна номинация

Типичното за Балканите гостоприемство привлича туристи от цял свят и в характерните за региона къщи за гости, сочи журито на петото издание на Балканските награди за туристическа индустрия.
Златните статуетки, които ще отличат най-добрите в туризма на полуострова, ще бъдат връчени на 5 декември в хотел Маринела, съобщават организаторите на конкурса от ВИП Комюникейшън.
Сред финалистите в конкурса са и „Тримата Глупаци“ – висок клас къща за гости в сърцето на Тетевенския балкан – Рибарица, направена изцяло от естествени материали – камък и дърво.
“Тримата Глупаци” предлагат за гостите си не само луксозна почивка сред природата, но и първокласно обслужване с домашно приготвена храна. В кухнята на комплеса се използват само екологични продукти, местно производство.
Освен да хапват домашни кулинарни шедьоври, гостите релаксират във външен отопляем басейн и в СПА зоната с финландска сауна на дърва, парна баня и джакузи.
В курорта Рибарица туристите целогодишно се наслаждават на уникална природа с еко пътеки и исторически забележителности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share