Димитър Маринов снима с Дензъл Уошингтън

Димитър Маринов се снима в трилъра „Малки неща“ („Little things“). В продукцията на „Уорнър Брос“ той си партнира с Дензъл Уошингтън, Джаред Лето и Рами Малек. Българинът влиза в образа на мениджър.

Сюжетът на филма разказва историята на помощник-шерифа Дийн (Дензъл Уошингтън) и детективa Бакстър (Рами Малек). Обединява ги разследване на убийство, чиито следи водят в Лос Анжелис. Джаред Лето ще бъде предполагаемият сериен убиец. Режисьор на филма е Джон Лий Ханкок. Сред известните филми, които е реализирал са „The Rookie“, който разказва за живота на бейзболния играч и треньор Джим Морис, „Спасяването на мистър Банкс“ с участието на Том Ханкс, Ема Томпсън, Колин Фарел, Пол Джамати и „Сделка за милиони бургери“ с Майкъл Кийтън.

Името на Димитър Маринов нашумя след участието му в „Залената книга“, спечелил три „Оскара“. Опитът си от снимачните площадки в Холивуд  Димитър Маринов ще пренесе и в България чрез своята Академия за актьори. Поради големия интерес в София организаторите пускат извънредна група за възрастни от 18 до 35 години, която ще бъде от 2 до 6 декември.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share