„Привличане“ е най-любимият български филм

Зрителите определиха „Привличане“ за любим филм на вторите годишни награди „NOVA подкрепя българските филми“.

В продължение на един месец, чрез онлайн гласуване те имаха възможност да подкрепят своите фаворити, сред всички номинирани в различните категории от продукциите, реализирани през календарната 2018. „Привличане“ отнесе още два приза за любима актриса и актьор в лицето на Яна Маринова и Александър Сано.

При сериалите наградата отиде при медицинската поредица „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Най-любим актьор в сериал е Юлиан Вергов за ролята на доц. Виктор Банков в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, а статуетката за най-любима актриса в сериал взе Диана Димитрова за превъплъщението ѝ в д-р Зорница Огнянова в шестия сезон на поредицата „Откраднат живот: Критична точка“.

В категорията за любим уеб актьор гласуването беше повече от оспорвано. Статуетката отнесе Илиян Илиев, който изигра Алекс в „Следвай ме“, а наградата за любима актриса в уеб сериал взе Никол Бутева за ролята на Деница в „Килерът“. Уеб сериалът, събрал най-много гласове в гласуването, е хитовата тийн драма „Следвай ме“. Любовта на зрителите не подмина и категорията „Изгряваща звезда“, където тази година се открои Петър Милошев, който влезе в ролята на Пепе в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“.

Водещи на церемонията по връчването на наградите бяха Богомил Грозев и Галя Щърбева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share