Водещи експерти споделят най-актуалната информация в света на финансите по време на EXPO MoitePari 2019

Тазгодишното издание на EXPO MoitePari, което ще се състои на 16 и 17 ноември в Новотел София, има за цел да представи актуална и полезна информация относно планирането на личните финанси. Събитието е насочено към всеки, който иска да направи своя информиран избор за начините за управление на средствата си.

Програмата на събитието включва богат спектър от теми, някои от които са посветени на финансовата интелигентност, необходимостта от личен/семеен финансов план, спестяванията като вид инвестиция, видовете застраховки и ефектите от целенасоченото дългосрочно инвестиране. Именно то е и „основният фактор, с който хората могат да обогатят своите портфейли и да живеят един по-добър живот”, според Георги Георгиев, портфейлен мениджър на Karoll Capital и лектор на EXPO MoitePari 2019.

Сред водещите лекции на най-големия финансов форум се открояват още темите за тенденциите на пазара на имотите, които ще очертае Добромир Ганев – председател на Национално сдружение Недвижими имоти, както и въпросите, свързани с ипотечното кредитиране, представени от Петър Илиев – оперативен директор на Кредитланд. Интересът на участниците предизвиква и панелът, посветен на финтех иновациите за личните финанси. В последните години симбиозата между финансите и технологиите добива все по-голяма популярност сред потребителите, но какъв е новият свят на отвореното банкиране и какви възможности за финансовото моделиране ще донесе той, ще представи Галя Димитрова от Айрис Солюшънс ООД. Носят ли по-голяма доходност споделените инвестиции в недвижими имоти на българския пазар в сравнение със стандартната покупка на жилище с цел отдаване под наем, ще разгледа в своето представяне Ефтим Ефтимов, основател и CEO на PropertyClub.eu

В двата дни на форума – 16 и 17 ноември, посетителите ще имат възможността:

  • да чуят споделения опит и теоретични познания на водещи за страната финансови специалисти;
  • да надградят наученото чрез предвидените тематични уъркшопове.

По време на работилниците ще се обсъдят реални казуси от практиката, а всеки участник ще получи индивидуално внимание и експертни отговори на въпросите, свързани с начините за управление на личните финанси. EXPO MoitePari е „първото събитие в страната, където човек може да отиде и да получи информация, разговаряйки с доказани професионалисти изцяло на финансови теми“, споделя един от лекторите на форума – Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант на ЕЛАНА Трейдинг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share