350 полицаи бурно аплодираха „В кръг“

350 полицаи станаха на крака по време на специалната прожекция на филма „В кръг“.

„Много се вълнуваме от тази прожекция и благодарим за прекрасните ви реакции. Синдикалната федерация на служителите на МВР изключително ни помогна. Те даваха идеи, четяха сценария с нас и през цялото време ни подкрепяха. Повярваха ни. Благодаря от името на целия екип на филма!“, сподели от сцената режисьорът на филма Стефан Командарев.

Сред присъстващите в залата бяха министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният секретар на МВР Ивайло Иванов. „Прииска ми се отново да се върна на работа като полицай!“, коментира министърът след края на филма. „Няма какво да допълним, реакцията на всички хора в залата е показателна за качествата на филма. Смятам, че дължим такъв филм на всички наши служители и съм изключително радостен, че той вече е факт.“, каза Илия Кузманов от СФСМВР. Екипът на продукцията наблюдаваше с интерес реакциите на служителите на реда.

„В кръг“ е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на „Посоки“. Той разказва историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София. В лентата ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев-Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев-Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова и Ованес Торосян. Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“.

„В кръг“ тръгва в петък по кината в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share