Змия стряска „Дийп Зоун Проджект“

Змия внезапно изпълзява на таблото на автомобил по време на движение. Инцидентът се е случил по време на снимките на видеото на песента „Ти Къде Си“ на Дийп Зоун Проджект.

По идея на режисьора на видеото Башмоушън на снимачната площадка трябва да се подвизава змия. Замисълът е бил нестандартният участник да се появи върху диджейския пулт на Диан Соло и китарата на Дани Димитров. Животното обаче решава да изпълзи много по-рано, когато ненадейно излиза от чантата за пренасяне и се озовава на таблото на автомобила по време на движение. Случката почти докарва до припадък Ева Мария от групата.

„Ти Къде Си“ е заглавието на последната песен на „Дийп Зоун Проджект“. Те отново провокират с нов хит, стилна визия и предстоящ албум. Сингълът продължава мелодичния денс стил и звучене, с които групата е популярна и разпознаваема. Парчето излезе дни преди мини европейското турне на „Дийп Зоун Проджект“, по време на което е и официалното представяне на  „Ти Къде Си“. Международният тур на Дидо, Дани и Ева започна в Мюнхен и Хайделберг и ще завърши в Лондон. Тримата вече работят и по английска версия на песента, чието заглавие е „Diving“. Тя ще бъде предназначена за разпространение в чужбина. Много скоро почитателите им могат да очакват и нов албум, в който ще присъства чисто нова продукция на групата. А в социалните мрежи феновете на групата вече търсят отговор на въпроса „Ти Къде Си“. Музикантите обещават да вдигнат завесата в края на месеца и да разплетат загадката.

Велин Манов

Видеото на песента може да се гледа тук:
https://www.youtube.com/watch?v=7vQ4mFBLTlw&feature=youtu.be

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share