Димитър Маринов споделя умения и опит в „Академия за актьори“

В „Академията за актьори“ Димитър Маринов ще представи техники и похвати на Холивудската школа на Бернард Хилър и на Маринов Актърс Студио.

Те ще бъдат съчетани с най-ценното от американската система на обучение за подготовка на актьори в киноиндустрията. Целта на Академията е да сподели опита от сцените и от екраните в Холивуд и да поощри младите актьори в преследването на мечтите им. Очакванията са младите да се включват с талант и идеи, за да се родят артистични и професионални предизвикателства, казва Димитър Маринов и заявява: „Аз идвам в България, за да споделя умения и опит, не да преподавам.“  В Академията могат да участват всички с професионален опит и хора с интерес към актьорската професия, тийнейджъри и възрастни до 35 години.

Димитър Маринов стана известен с участието си в „Залената книга“, получил три „Оскара“ – за най-добър филм, най-добър оригинален сценарий и най-добър актьор. В момента той е част от екипа на актьорското студио на Бернард Хилър, смятано за най-високо ниво в Холивуд. Бернард Хилър е гуру във филмовите среди. Той кани българина за главен асистент-преподавател в студиото си, което е чест и професионално признание за Маринов. Хилър открива и подготвя някои от най-големите имена на Холивуд сред които са Леонардо ди Каприо и Камерън Диас. Хилър подготвя актьорски Лейди Гага за ролята ѝ във филма „Роди се звезда“. До момента в студиото му са гостували над 45 носители и номинирани на „Оскар“ актьори като Ал Пачино, Джереми Айрънс, Ванеса Редгрейв, известни режисьори и филмови продуценти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share