Деси Бакърджиева отново майка на 40 години?

Звездата от сериала „Откраднат живот“ Деси Бакърджиева, която нашумя с ролята на д-р Хинова,  подозрително е наедряла, казват колегите ѝ от докторската поредица и се съмняват, че актрисата е бременна за втори път, твърди „ХотАрена“.

Колеги на вечно усмихнатата актриса разкриха, че Деси има дългогодишна връзка, която пази далече от светлините на прожекторите. В началото на снимките на седмия сезон тя си вързала по един червен конец против уроки и на двете ръце, затова веднага заподозрели, че има нещо съмнително в наедряването й. Актрисата има 15-годишна дъщеря Ана-Мария. Докато била бременна с нея, напълняла с цели 32 килограма.

Екипът вече има опит с бременността на други две актриси от сериала – Ралица Паскалева и Дария Симеонова, които станаха майки по време на снимките. Заради предстоящото им майчинство сценаристите промениха сюжета на сериала.

Неотдавна Деси стана рекламно лице на кампания за подпомагане на жени с репродуктивни проблеми. Екранната д-р Хинова обяви, че ще промени живота на две семейства, които не могат да имат дете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share