Хелоуин подтиквал жените към изневяра

Мъже, дръжте под око нежните си половинки на предстоящия Хелоуин – резултатите от ново проучване показват, че празникът ги настройва за изневери.
Допитването, осъществено от сайта за извънбрачни връзки “Виктория Милан” сред над 9000 потребителки, е направено с цел да установи как “страховитият” празник действа на жените.

Оказва се, че две трети от представителките на нежния пол (66 %) го намират за секси и не крият, че събужда плътските им мераци. Около една трета от участничките в анкетата признават, че използват Хелоуин като извинение за една “свободна вечер”, по време на която “може да се случи всичко”.

“Този празник дава възможност на жените да осъществят най-дивите си фантазии. Възможността да се издокарат в предизвикателни костюми също им действа възбуждащо”, казва основателят на сайта Сигурд Ведал.

Анкетата показва още, че най-популярните костюми за предстоящия Хелоуин сред дамите са на секси медицинска сестра, сладострастна вампирка, предизвикателна полицайка, зайче на “Плейбой”, стюардеса, Жената котка, зомби, мумия, чудовище.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share