Представиха новото устройство IQOS 3 DUO

Последната версия на системата за нагряване на тютюн IQOS – IQOS 3 DUO беше представена в София.

България е третата страна в света, след Мексико и Япония, в която ще се продава. Устройството е създадено на базата обратна връзка от клиентите. IQOS 3 DUO идва с нови характеристики. То дава възможност за две последователни употреби без презареждане и осигурява много по-бързо зареждане в сравнение с предишните поколения. Устройството ще се предлага в четирите основни цвята, в които се предлага и IQOS 3, както и в лимитирана серия в пети цвят – меден. Всички аксесоари за предишната версия на устройството ще са съвместими с новата.

„Продължаваме да инвестираме в наука и технологии, за да разработим устройства, които отговарят на потребностите на потребителите“, заяви Андре Каланцопулос, главен изпълнителен директор на ФМИ. Той допълни: „Пускането на IQOS 3 DUO затвърждава нашия ангажимент да прилагаме технологични иновации в разработката на научно доказани продукти, които се явяват по-добър избор за клиентите.“

В продължение на над 10 години ФМИ инвестира над 6 милиарда долара в научни изследвания и разработки, производство и комерсиализация на гама от революционни бездимни продукти, която вече включва и най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн –  IQOS 3 DUO.  Зад разработката на устройството стои екип от над 400 учени, инженери и експерти.

Съвкупността от клинични данни, получени от ФМИ до момента, показва, че пълното преминаване на системата за нагряване на тютюн е по-малко вредно от продължителното пушене. Но употребата на IQOS не е без риск и е предназначена само за пълнолетни пушачи, които не искат да се откажат от употребата на тютюн или никотин. То доставя никотин, който води до пристрастяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share