Ники Минаж се омъжи за бивш затворник

Ники Минаж оповести брака си с 41-годишния Кенет Пети в Инстаграм. Двамата си казаха “да” след по-малко от година заедно.

Тя публикува видео, на което показа порцеланови чаши с надписи “Mr.” и “Mrs.” и бейзболни шапки, на които е изписано “Bride” – на бялата, и “Groom” – на черната. Тя е обявила и датата – 21 октомври 2019 г., която очевидно е денят на сватбата на влюбените птички.

 

Ники не е споделила други подробности около голямото събитие, но през август тя съобщи, че не планира грандиозни церемонии.

“Трябва да работя върху албума си и съм фокусирана върху това, така че не искам да правя голяма сватба сега”, сподели изпълнителката през август. “Ще направим голямата сватба по-късно.”

Минаж и Пети започнаха връзката си миналата година, а официалното потвърждение дойде през декември 2018 г. Историята им нашумя, след като се разчу за криминалното минало на Пети.

 

През април 1995 г. Пети е обвинен в опит за изнасилване през 1994 г., когато и той, и жертвата са били 16-годишни. Отбелязано е, че по време на престъплението е използвал острие. Той е осъден да излежи между 18 и 54 месеца в щатски затвор. Той остава там по-малко от 4 години и през януари 1999 г. е освободен.

През 2006 г. той отново се връща в затвора за непредумишлено убийство и излежава 7 години, а през май 2013 година отново е на свобода.

Когато фен в Инстаграм коментира, че той трябва да е бил непълнолетен, когато е извършил опита за изнасилване, Минаж се включи с обяснение, че Пети е бил на 15, а жертвата на 16 години и са били гаджета, като продължава, че не иска да се месят в живота ѝ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share