Започна първата документална филмова поредица за здравето на децата

Документалните филми „Здраво дете“ представят пресечната точка между грижите на специалисти и родители в различните етапи от детството. Съдържанието на поредицата е консултирано и одобрено от Българската педиатрична асоциация.

Подготвени ли сме за ролята на родители? С кого си партнираме в най-вълнуващото начинание в живота ни? Отговори на тези въпроси търси новата документална поредица „Здраво дете“.

Първият филм се нарича „Новороденото“. Той отвежда зрителите в самото начало – когато вече са приели ролята на родители, но все още не знаят какво ги очаква. Документалният филм запознава българските родители с едни от най-добрите специалисти в областта на педиатрията, показва съвременните медицински практики и споделя със зрителите опита на различни семейства, които застават пред камерата със своите истории и преживявания.

Идеята за поредицата е на създателите на информационния портал за практическа педиатрия zdravodete.bg и списание „Здраво дете“ като продължение на дългогодишната им цел да информира българските семейства и да обогатява темата за родителството.

„Здраво дете: Новороденото“ може да се гледа във Варна на 26 октомври, в Плевен на 9 ноември и в Русе на 23 ноември като част от програмата на Академия Родители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share