Смарт гривна следи сърдечния ритъм в реално време

HONOR Band 5 осигурява денонощно наблюдение на сърдечния ритъм в реално време.

Смарт гривната следи извършените упражнения и дава съвети за подобряване по време на тренировка. Тя поддържа разнообразни дейности на открито и на закрито, включително бягане навън и на пътека, колоездене навън и на тренажор, свободни тренировки, ходене, плуване, кростренажор и гребане. Гривната издържа до 50 метра под вода и регистрира броя загребвания, скоростта, разстоянието, интервалите, изгорените калории, като отчита и ефективността на плуване.

През нощта устройството предупреждава потребителите при превишаване нормалните граници на сърдечната честота. Вградена технология регистрира параметрите на съня и отчита неговото качество. Тя идентифицира шест често срещани нарушения и предлага повече от 200 варианта за подобряването му. Сензор следи нивата на кислород в кръвта и изчислява  количеството, постъпващо към мускулите.

Когато е свързана със смартфон, гривната съобщава за входящи обаждания, съобщения, имейли и известия от социални мрежи. Функцията за дистанционно управление позволява да се снима със задната и с предната камера на телефона. Гривната предоставя възможност за дистанционен контрол при слушане на музика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share