Представиха революционна естетична процедура за изграждане на мускули

Уникалната процедура BTL EMSCULPT, която предизвика революция в естетичната медицина на международно ниво, бе официално представена и в България. Това е технология, която едновременно изгражда мускули и изгаря нежеланите мазнини, и постига впечатляващи резултати за кратко време.

Гостите на събитието научиха повече за апарата и имаха възможност да видят как се прилага. Беше направена демонстрация с участието на фитнес модела Анита Маркова, която сподели впечатленията си от процедурата. Тя се е доверила на EMSCULPT за подготовката си за Световното първенството по бодибилдинг тази година, на което печели приза „Фитнес Дива“.

BTL EMSCULPT е неинвазивна технология за повдигане на седалищните части. Използва се високоинтензивно електромагнитно поле и в рамките на една 30-минутна терапевтична сесия се предизвикват над 20 000 дълбоки мускулни контракции – интензитет, който не може да бъде достигнат чрез физически упражнения. Терапията е безболезнена, а безопасността и ефективността ѝ са доказани от седем независими клинични проучвания, проведени в САЩ. Технологията е с одобрение от Aмериканската агенция за контрол на храните и лекарствата.

BTL EMSCULPT е подходяща както за активно спортуващи жени и мъже, които искат да подобрят своите резултати, така и за хора с по-слаба физическа активност. За максимален ефект се препоръчват 4 процедури за период от 2 седмици, като промяната се наблюдава още след първата сесия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share