Виктория разкри тайната на 20-годишния си брак с Дейвид

Въпреки че неведнъж Виктория и Дейвид Бекъм бяха разделяни или „пред развод“, според пресата, двамата продължават да са заедно вече 20 години. Сватбата им е в Дъблин на 4 юли. По време на церемонията двамата вече са родители на малкия Бруклин.

Пред Today бившата певица сподели тайната за щастливия си брак. Настоящата дизайнерка разказа за семейните приоритети и новата си козметична линия.

По думите ѝ има „секретната тайна“, която поддържа тяхната връзка в продължение на толкова дълго време. Става въпрос за техните деца.

Виктория признава, че двамата с Дейвид винаги поставят децата на първо място. „Децата – те са наш приоритет. Всичко, което правим се върти около децата. Ние също така много работим, на нас ни харесва това, което правим в професионален план“, споделила още Бекъм.

Освен това тя отбелязала, че това между нея и Дейвид е било „любов от пръв поглед“, имайки предвид срещата с бъдещия си мъж две години преди сватбата им.

Виктория и Дейвид са семейство от 1999 г. от 20-годишния си брак те имат четири деца – Бруклин, Ромео, Харпър и Дейвид.

Неведнъж са приписвани извънбрачни връзки на футболиста и бракът му е бил пред тежко изпитание, но до този момент двамата с Виктория успяват да съхранят семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share