Leica Eyecare спечели злато за диоптрични лещи за очила

Leica Eyecare получи най-високото отличие в сферата на оптичните решения по време на 25-ите награди Silmo D’Or. Брандът грабна златния приз сред едни от най-изявените иноватори в индустрията в категория „Лещи“ с новата си серия премиум лещи за очила VARIOVID VOLTERRA.

Всяка година елитът на оптиката се събира в Париж, където напредничавите, оригинални и качествени продукти в сферата са в надпревара. Новата колекция прогресивни стъкла на Leica Eyecare – VARIOVID VOLTERRA, не остана незабелязана със съчетаването на иновация, прецизност и изпълнение и спечели златен приз за най-добри диоптрични лещи в света.

Leica Eyecare, в партньорство с Novacel, поставят началото на поръчкови, революционни прогресивни стъкла за очила. Премиум лещите VARIOVID VOLTERRA са най-новото решение на бранда в тази насока. Създадени с помощта на технологията ÉO-TECH и научните подходи на италианския математик и физик Вито Волтера (1860-1940), диоптричните стъкла намаляват оптичното изкривяване до 65% при хора със слабо зрение и съчетават комфорта и визуалното възприятие при носене на еднофокусни лещи с ползите на прогресивни стъкла.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share