Ще има 11-и сезон на „Живите мъртви“

Лорън Коен се завръща в екипа за новия сезон на сериала.

Пред повече от пет хиляди фенове на New York Comic Con (NYCC) бе потвърдено, че сериалът „Живите мъртви“ ще бъде подновен за единадесети сезон, както и че Лорън Коен, изпълняваща любимия на феновете персонаж Маги, ще се завърне в новия сезон. Изпълнителните продуценти Скот М. Гимпъл и Анджела Канг съобщиха новината на годишния панел на поредицата, част от NYCC и изненадаха феновете като поканиха Коен да се присъедини към продуцентите и актьорите на сцената.

В продължение на десет сезона сериалът „Живите мъртви“ остава популярен сред зрителите и дава живот на една разрастваща се вселена, която включва сериала Fear the Walking Dead, нова трета продукция на Скот М. Гимпъл, както и все още неозаглавения филм за „Живите мъртви“, в който Андрю Линкълн ще изпълнява главната роля.

„Живите мъртви“ е на основата на комикса на Робърт Къркман, публикуван от Image Comics. Сериалът разказва за месеците и годините след настъпването на зомби апокалипсис и проследява живота на група оцелели, които пътуват в търсене на убежище и сигурен дом.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *