Красавици разбиват стереотипи в ново уеб риалити

„ТопКуийн“ е ново уеб риалити. То е със социално послание и има за цел да покаже, че светът на популярните момичета не е само комбинация от лукс, красота и блясък. Участничките ще трябва да докажат, че известността в социалните мрежи може да има много повече стойност и да служи за популяризиране на различни обществено значими каузи, които ангажират и мотивират за действие аудиторията

В „ТопКуийн“ една срещу друга ще застанат EVA, Бояна Маринова, Биляна Лазарова, Ивомила Петкова, Петя Стоянова – Penelope, инфлуенсърът Теодора Тодорова, влогърът Гери Петкова и моделът Нора Недкова. Те ще живеят в къща и ще имат своеобразна „хазяйка“ – Галина Димитрова, която ще се грижи за забавната част от престоя на момичетата.

Красавиците ще участват в различни задачи, свързани със социални каузи и значими обществени теми, като опазване на околната среда, киберсигурност, грижа за бездомни животни и други. Във всяка задача ще има популярни лица, които ще влязат в ролята на ментори. По време на целия формат феновете ще могат да участват, като подкрепят своята любимка с гласуване в Инстаграм.

„ТопКуийн“ е от 15 октомври всеки вторник и петък във Vbox7.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share