Предстои галаспектакъл на момичетата по художествена гимнастика

„СКАНДАУ“ и „Дийп Зоун Проджект“ ще бъдат със специално участие.

„Златните момичета“ е галаспектакъл, в който ще вземат всички настоящи национални състезателки от ансамбъла и индивидуалното, които България и светът толкова много обичат. Освен тях ще участват и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които ще представят школите си от най-малките до вече порасналите гимнастички, които са бъдещето на този спорт.

„Последните години гимнастиката ни много се разви и постигна големи успехи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди, дори милиони пред телевизионния екран. Видяхме и на Световното първенство, а и на Световните купи, проведени в София, че хората ни приемат не само като спорт, но и като социален феномен, който им носи толкова много красиви емоции, който е пример за подражание, който през последните години кара хората в България и по света да изпитват възхищение, гордост и удоволствие от красотата и таланта на „златните ни момичета“. Любовта между нас и нашите фенове ражда вяра, вдъхновява и зарежда със сили. Нека чувстваме този обмен на любов по-често! Нека не само се състезаваме, но и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво за да дойдат с децата и приятелите си. Това е и основната причина да решим, че е време да започнем с тези спектакли, защото любовта между „златните момичета“ и публиката на живо е кратка, поради това, че спортният им път прелита бързо. Защото имаме много за показване на любимата си публиката, имаме съчетания които са уникални, които публиката в цял свят обожава, както и други красиви изненади“, сподели Илияна Раева.

Специално участие ще имат „Дийп Зоун Проджект“, които написаха химна на Световното първенство в София. Той ще прозвучи отново на живо с новоподготвена хореография. Голямата изненада за феновете на гимнастиката е и участието на група „СКАНДАУ“. „Гордеем се с успехите на нашите момичета и знаем какво им коства, защото и двамата сме бивши футболисти. За нас е огромна чест да сме част от този спектакъл и да сме на една сцена със „Златните момичета“, споделя Тото от групата.

Галаспектакълът „Златните момичета“ е на 21 ноември от 19 часа в зала „Арена Армеец“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share