Schneider Electric обяви иновации в платформата си EcoStruxure

EcoStruxure Power е с надградена функции, за да изведе ефективността, надеждността и безопасността на електроразпределението на по-високо равнище  Внедрените иновации се основават на съществуващия набор от дигитални приложения на EcoStruxure Power. Към тях се надграждат нововъведения за повишена безопасност, ефективност и надеждност при електроразпределението.

„По своя замисъл EcoStruxure трябва да отговори на изискванията и очакванията на клиентите на компанията за напълно дигитализирана система за електроразпределение“, изтъква Филип Делорм, изпълнителен вицепрезидент за енергиен мениджмънт в Schneider Electric. „Последната иновация демонстрира нашия постоянен ангажимент да предоставим най-солидната дигитална екосистема на пазара, система, която извежда ефективността, надеждността и безопасността на електрическото разпределение на ново, по-високо равнище“.

Представена от Schneider Electric за първи път през 2016 г., EcoStruxure Power е платформа, базирана на IoT технологии. Тя цифровизира и оптимизира системите за електроразпределение ниско и средно напрежение. Предоставя полезни данни за подпомагане на решенията, свързани с безопасността на хората, защитата на електрическите системи, оптимизирането на оперативната ефективност и непрекъснатостта на бизнес процесите в пълно съответствие със стандартите и наредбите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share