„Смъртта може да почака“ е българското заглавие на новия филм за Джеймс Бонд

Филмите за знаменития агент Джеймс Бонд не са просто успешна поредица, а неподражаем феномен. Именно това е и причината забавянето и сътресенията в снимачния процес на 25-ия филм да породят безкрайно любопитство и нетърпение. Но след като началото на снимачния процес бе даден, стана ясно, че новият филм, посветен на най-известния шпионин в света ще бъде със заглавие „Смъртта може да почака“.

В ролята на легендарния агент 007 за пети пореден път влиза Даниел Крейг, който демонстрира изключителна класа и се превърна в олицетворение на представите на зрителите за това как наистина трябва да изглежда един професионален и непобедим шпионин. В „Смъртта може да почака“ участие взимат още известни актьори, познати както от предишните серии, така и нови, които за пръв път се включват. Сред тях са Рами Малек, който се превъплъщава в ролята на злодея, Ралф Файнс, който се завръща в ролята си на М, Леа Сейду и Наоми Харис.

В „Смъртта може да почака“ Джеймс Бонд вече не е на активна служба и се наслаждава на безгрижен живот в Ямайка, но спокойствието му е нарушено от нова мисия, поверена от ЦРУ. Той трябва да тръгне по следите на мистериозен злодей, който държи в ръцете си опасна нова технология.

„Смъртта може да почака“ е в родните киносалони от 10 април 2020 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share