Намерени са веществени доказателства за взрива в Монтана

Продължава събирането на доказателства срещу извършителя на взрива в Монтана. Заподозреният по случая е мъж, който е бил разгневен от решения по дела за издръжка. Това разкри в интервю за bTV адвокатът, чийто автомобил беше цел на атаката.

Експлозията избухна в жилищен блок миналата нощ. Щетите от са сериозни и се простират далеч извън собствения гараж на адвоката, но все пак пострадали няма. Потърпевшият Красимир Босев не изключва следващ опит за покушение, въпреки това няма да се откаже от делата си.

Той има подозрения за организатора на атаката ги е споделил с разследващите. От прокуратурата съобщиха за намерени следи и веществени доказателства.

Механизмът, по които са предизвикани пораженията, както и дали става дума за взрив или възпламеняване, ще се установи с техническа експертиза. Припомняме, че това не е първата атака срещу адвоката и срещу колеги от кантората му. Според потърпевшия те ескалират и ако извършителят не бъде категорично установен, може да се стигне и до по-страшни последствия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Share
Share